RECEPTY


 

Celé Česko se již před několika týdny ocitlo v karanténě. Restaurace, kavárny, bary i bistra zejí prázdnotou. Sluníčko má však stále větší sílu a příroda se probouzí ze zimního spánku. Také máte s prvními slunečními paprsky chuť vyrazit na výborný oběd či strávit odpoledne u dobré kávy na terase oblíbené kavárny? Žádný problém! Přinášíme několik...

V současnosti je více než na místě využít jednu z nejvíce trvanlivých potravin. Tou je čočka. V nasledujícím článku najdete nejlepší recept na čočku nakyselo ze všech!

Všichni studenti to znají moc dobře. Ať už je semestr nebo zkouškové období, na nějaké dlouhé vyvařování většinou moc času ani energie nezbývá. Někdy se sice dá odbýt nějakým studeným jídlem, ale z dlouhodobého hlediska nejde o nejlepší variantu. Proto jsem si v tomto článku připravila 4 tipy na rychlá a snadná jídla, která se dají připravit z...

Rýže patří mezi jednu ze základních příloh nejen u nás, ale i po celém světě. Možná se Vám otázka "Jak správně uvařit rýži?" zdá absurdní, existuje však mnoho kuchařů a kuchařek, kteří v této otázce tápou. Tento článek Vám přináší podrobný návod, jak uvařit tu nejlepší rýži ve Vašem životě, ať už ji budete vařit v hrnci,...

Díky teplému podzimu, který přál houbařům, má doma mnoho lidí zásoby této suroviny. Houbaření je tradiční aktivitou každého čecha. Pro tuzemsko je tato činnost typická. Houby se zpracovávají několika způsoby pro co nejlepší uskladnění. Dají se zavařit, zamrazit či usušit. Sušení je zdaleka nejlepší dlouhodobé řešení skladování hub. Doby, kdy se...